Mobiel internet

Wil je gebruik maken van mobiel internet op je telefoon, op een tablet of wellicht op je laptop? Je hebt daarvoor een aantal mogelijkheden, bij de verschillende internet providers en dus doe je met internet providers vergelijken vaak goede zaken. Wat is de snelheid waarmee je gebruik wilt maken van het internet en hoeveel data heb je per maand nodig? Anders dan bij een vaste aansluiting heb je doorgaans niet de mogelijkheid er onbeperkt gebruik van te maken, in plaats daarvan betaal je voor bijvoorbeeld 1.000MB of 500MB per maand. Veel van de internet providers kiezen de bundels vandaag de dag wat ruimer, zodat je gemakkelijker gebruik kunt maken van de hogere internetsnelheden.

Mobiel internet providers

Je kunt bij een aantal van de internet providers terecht om gebruik te maken van mobiel internet. Wat dat betreft is het verstandig om ze met elkaar te vergelijken en onder andere op zoek te gaan naar de mogelijkheid om dit te combineren met een abonnement op vast internet, vaste telefonie en bijvoorbeeld televisie. Je kunt dan gebruik maken van één van de internet providers, waardoor je onder andere kunt rekenen op een aantrekkelijke korting op de totaalprijs. Neem minimaal 1.000MB per maand af wanneer je gebruik wilt maken van 4G of je regelmatig muziek streamt en filmpjes wilt kunnen kijken.

Mobiel internet sneller dan ADSL verbinding

Het mobiel internet is de laatste jaren een stuk sneller geworden, vooral bij de grote en bekende internet providers. Maak je gebruik van het 4G netwerk? Dan ligt je internetsnelheid in een aantal gevallen hoger dan die van de reguliere ADSL-verbinding, waar we thuis jarenlang met veel plezier gebruik van hebben gemaakt. Dit betekent dat je snel bestanden kunt downloaden, mits je nog niet aan je datalimiet zit. Houd dit goed in de gaten bij de verschillende internet providers, net als de daadwerkelijke snelheid waarmee je bestanden kunt downloaden en uploaden.

Previous post:

Next post: